Champagne Benoit Déhu

Initiation - Blanc de Noir

Benoit Déhu, an ingenious Champagne winemaker, is the heir to a long family tradition which dates back to 1787. In addition to family production, he makes biodynamic this cuvée meunier and pinot noir from a single plot aged in barrels from oaks of his own domain. Limited to 2,000 bottles, this non-dosed champagne is vibrant, intense and long in the mouth to drink around a meal. To drink with cold meats, poultry, mushrooms and The Blue Notebook from Max Richter or
La Coquille et le Clergyman recorded by The Doumka Clarinet Ensemble & Youval Micenmacher.

Français:
Benoit Déhu, ingénieux viticulteur champenois, est l’héritier d’une longue tradition familiale qui remonte à 1787. En marge de la production familiale, il élabore en biodynamie cette cuvée de meunier et de pinot noir d’une seule parcelle vieillie en fût de chêne du domaine. Limitée à 2.000 bouteilles ce champagne non dosé est vibrant, intense, souple, fruité et long en bouche. A boire avec des charcuteries, des volailles, des champignons en écoutant The Blue Notebook de Max Richter ou La Coquille et le Clergyman par le Doumka Clarinet Ensemble & Youval Micenmacher.

Back

aubonmanger_logo_white

7 rue Courmeaux, 51100 Reims
Tel: + 33 (0) 326 034 529
epicerie@aubonmanger.fr

Shipping information
Terms of sales
Privacy Policy

paymenticons_white